Blog

waarom goede voornemens falen

goede voornemens

Goede voornemens, weg ermee

Het is weer die tijd van het jaar – de feestdagen zijn voorbij, en velen van ons hebben een lijst met goede voornemens opgesteld die we vastberaden zijn te volgen. Maar laten we eerlijk zijn, hoe vaak hebben we dit niet eerder geprobeerd? Waarom lijken goede voornemens zo moeilijk vol te houden?

 

Bij Improving You, dé personal Gym van Utrecht, begrijpen we dat goede voornemens vaak op drijfzand lijken te rusten. Het probleem ligt niet bij jouw toewijding of vastberadenheid, maar eerder in het feit dat veel voornemens te algemeen en onrealistisch zijn. Laten we eens kijken naar waarom goede voornemens vaak falen en hoe wij bij Improving You je de echte tools kunnen bieden voor blijvende verandering.

"Het probleem ligt niet bij jouw toewijding of vastberadendheid"
Daniel Makkee
Eigenaar Improving You
Afvallen

De val van goede voornemens

1. Te Algemeen en Vrijblijvend:

Een veel voorkomende fout is het stellen van te vage doelen, zoals ‘afvallen‘ of ‘meer sporten’. Bij Improving You geloven we in specifieke, meetbare doelen die je voortgang bijhouden.

 

2. Gebrek aan Ondersteuning en Structuur:

Veel mensen proberen hun doelen alleen te bereiken, wat kan leiden tot gebrek aan motivatie en discipline. Bij Improving You bieden we je onder andere personal training, small group lessen, bootcamp en yoga om je te begeleiden en te ondersteunen.

 

3. Snel Resultaat Verwachten:

Goede voornemens worden vaak gemaakt met het oog op onmiddellijke resultaten. Bij Improving You begrijpen we dat echte verandering tijd kost, en we helpen je een duurzaam plan op te stellen.

Het verschil met Improving You

1. Persoonlijke aandacht:

Bij Improving You geloven we in de kracht van personal training. Onze ervaren trainers werken één-op-één met jou om je specifieke doelen te begrijpen en een op maat gemaakt plan te creëren.

 

2. Variatie in training:

Onze small group lessen, bootcamp en yoga zorgen voor variatie en plezier in je training. Dit maakt het makkelijker om gemotiveerd te blijven en je doelen te bereiken.

 

3. Langdurige resultaten:

Krachttraining en conditietraining zijn essentieel voor blijvende verandering. Bij Improving You leren we je de juiste technieken en helpen we je een routine op te bouwen die je op de lange termijn volhoudt.

 

4. Gemeenschap en ondersteuning:

Onze community van gelijkgestemde individuen biedt de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt. Samen werken we aan een gezondere en gelukkigere versie van jezelf.

"Maak het verschil,
samen met Improving You"

Ontdek het verschil bij Improving You

Wil je echt verschil maken in 2024? Kom dan langs voor een gratis kennismakingsles bij Improving You. Onze toegewijde trainers staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat dit niet slechts een kortstondig voornemen is.

 

En als je je in januari inschrijft, betaal je helemaal niets voor deze maand! Onze yoga

abonnementen beginnen al vanaf €44 per maand, waardoor het toegankelijk is voor iedereen die serieus is over hun gezondheid.

 

Bij Improving You draait het niet alleen om afvallen; het gaat om een totale transformatie van lichaam en geest. Maak dit jaar het jaar waarin je écht verandert, en ontdek waarom velen bij Improving You wél afvallen en hun doelen bereiken.

Inschrijfformulier

We bellen je graag om kennis te maken en een proeftraining in te plannen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs voor een proeftraining!

Vul je gegevens in

We bellen, mailen of appen je graag om kennis te maken en een proeftraining in te plannen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020