Wat is Onefit

Bepaal je eigen sportroutine met het meest flexibele maandelijkse sport abonnement van Nederland. Kies uit 1.000+ binnen- en buitenlocaties en onbeperkte online workouts.

 

Wij zijn aangesloten bij het Onefit-netwerk en nodigen je dus van harte uit ons rooster te bekijken en onze lessen bij te wonen met je Onefit-abonnement.

 

Onefit biedt zelfs een bedrijfsabonnement aan!

 

Waarom OneFit?

  • Actiever dan ooit

    Met meer dan 1.000+ locaties verspreid over Nederland, dagelijks nieuwe workouts en onbeperkte online lessen vind je altijd wel iets wat bij je past.

  • Voor iedereen

    Het is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest om nieuwe workouts en locaties te ontdekken. Kies uit elke workout die jij wil, wanneer je het wil. Alleen of samen met vrienden.

  • Vrijheid in jouw keuzes

    Een flexibel membership geeft je de keuze om elke maand te sporten of te stoppen, wat er ook gebeurt. Zo creëer je jouw eigen veilige workout routine.

 

 

 

Personal Training

Improving You wordt door Onefit-members beoordeeld als een vijfsterren gym!

 

Hoe werkt Onefit?

1. Zoek en reserveer lessen

Ontdek alle lessen (in de handige app) en reserveer een plek.

Bezoek en check-in of stream

Ga naar de locatie en check-in met de app. Doe je een online les? Dan ontvang je een stream link via de app en je inbox.

Tijd om te sporten!

Sweat and Joy! Ga los bij Improving You of stream de online les vanuit je woonkamer, tuin of balkon.

Gediplomeerd yoga docent

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020