We help Improving You

Kracht
training

Sterker met Personal (Group) Training

Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer en een voedingscoach sterker en fitter worden. Good for you! Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is dat jij je fit en sterk voelt. 

 

Het doel van krachttraining

Het doel van krachttraining is het sterker maken van je spieren door je spieren juist te belasten. In het geval van krachttraining doe je dit met behulp van je eigen lichaamsgewicht, dumbbells, halters en fitnesstoestellen. Bij Improving You vind je voldoende aanbod.

 

Tijdens krachttraining train je al je spiergroepen. Je spieren worden sterker en daardoor verklein je de kans op blessures, mits je de oefening wel goed uitvoert. Daarnaast zorgt krachttraining voor een betere doorbloeding. Verder heeft het een positieve invloed op je cholesterolgehalte en bloeddruk.

Personal training

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training 

Let's work out

personal training utrecht

Slapend sterker worden

Door krachttraining te doen bouw je extra spiermassa op en door die grotere spiermassa ga je dagelijks meer calorieën verbruiken. Dus ook wanneer je ‘rust’. 

Krachtsport

Enkele populaire krachtsportdisciplines zijn gewichtheffen, powerlifting, armdrukken, bodybuilding en crossfit. Daarnaast zijn er nog veel andere sporten die onder krachtsport vallen, denk hierbij aan roeien, polstokhoogspringen en kettlebellwerpen.

Nu bieden wij natuurlijk niet al deze sporten aan, maar onze krachttraining is wel een goed onderdeel van een sportschema, wanneer je aan dergelijke sporten doet. 

Starten met krachtoefeningen

Zeggen de termen bench press, squat en deadlift nog niets? Of heb je juist hulp nodig bij het correct uitvoeren van de bekende krachtoefeningen? Dan kies je bij Improving You voor personal training 1-on-1 of personal training in a small group. Kies wat het beste past bij jou. Kies je eigen personal trainer. En samen gaan we vlammen om het door jou gewenste resultaat te halen.

Je moet natuurlijk helemaal niets, maar het advies is wel om drie dagen per week met gewichten trainen. Onderzoek zegt dat op zijn minst minimaal twee dagen per week training nodig is om spiergroei te stimuleren. Hoe je je trainingen structureert en hoeveel dagen je aan krachttraining besteedt, hangt af van je huidige fitnessniveau.

Gezellige groepslessen
Krachttraining Utrecht

Gegarandeerd resultaat

Sterker, fitter en strakker worden?  Wij begeleiden, motiveren en inspireren je om dat te bereiken. Samen ontdekken we wat werkt voor jou en wat jou bij past. We stellen een gevarieerd krachttrainingsschema op, waarbij alle spiergroepen aan bod komen en het lichaam continu uitgedaagd wordt. Het is hard werken, dat ontkennen we niet. Maar we doen het samen! We got you. En we gaan voor een duurzaam resultaat. 

Trainen op jouw niveau

Na een uitgebreide screening stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingschema op. Je kiest zelf in ons rooster of je personal training volgt of dat je liever onze andere lessen zoals boksen, krachttraining, sparq en conditietraining volgt. En natuurlijk stellen we regelmatig bij.  

Buiten trainen

Let's get started

Meld je aan voor een gratis proeftraining. Zo leren we elkaar kennen en stemmen we af wat het beste bij jou past.

Outdoor training mogelijk

Onze outdoor gym is ontwikkeld tijdens de COVID-19 lockdown, als oplossing om ondanks alle maatregelen tóch te kunnen trainen. 

Inmiddels willen we niet meer zonder onze buiten trainfaciliteiten. Niets is lekkerder dan trainen in de buitenlucht. Het mooie is dat je buiten traint maar wel overdekt. Onze buitenruimte beschikt over meerdere squatrekken, dumbells, bokszakken, gewichten en ander ijzerwaar. 

 

Genoeg om je volledig uit te leven tijdens een lekkere afwisselende personal trainingsessie.

Condititetraining
open gym utrecht

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal Training small group

Train onder begeleiding individueel in een groep van max. 10 personen met je eigen, op maat gemaakte trainingsschema.

€119,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart