We help Improving You with our

Personal Trainers

Personal Training in Utrecht die echt om jou draait

Wil jij sterker en fitter worden of afvallen onder begeleiding van de beste personal trainers- en voedingscoaches? Woon je in Utrecht of omgeving?

 

 

Dan zit je bij ons meer dan goed. In onze personal gym in Utrecht staan onze personal trainers en coaches klaar om jou te begeleiden, motiveren en inspireren.

Personal training in Utrecht

Gegarandeerd jouw doel behalen met onze Personal Trainers

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal Trainers by Improving You

Let's work out

1-op-1 Personal trainers

Na een uitgebreide screening (klinkt zakelijk, is het niet!) stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingschema op.  We help improving you en maken het nog gezellig ook. Je moet het natuurlijk wel vol kunnen houden en daarom houden wij met alles rekening; je werkritme, gezinssituatie, andere sporten en alle andere factoren die jou in het dagelijks leven bezig houden.

 

Je kunt bij ons kiezen uit verschillende abonnementen. Afhankelijk van hoe vaak in de week je aan jezelf wilt en kunt werken. Samen kijken we wat het beste past en werkt voor je, zodat je binnen de gewenste periode het maximale doel bereikt.

Ben je nieuwsgierig naar je persoonlijke trainer?

Meld je dan aan voor een gratis proeftraining. Zo leren we elkaar kennen, kun je de sfeer van onze gym proeven en stemmen we af wat past bij jou. Hoe we dat doen? Let’s meet and work out!

Gezellige groepslessen

Outdoor training met Personal Trainer mogelijk

Onze outdoor gym is ontwikkeld tijdens de COVID-19 lockdown, als oplossing om ondanks alle maatregelen tóch te kunnen trainen. 

Inmiddels willen we niet meer zonder onze buiten trainfaciliteiten. Niets is lekkerder dan trainen in de buitenlucht. Het mooie is dat je buiten traint maar wel overdekt. Onze buitenruimte beschikt over meerdere squatrekken, dumbells, bokszakken, gewichten en ander ijzerwaar. 

 

Genoeg om je volledig uit te leven tijdens een lekkere afwisselende personal trainingsessie.

Buiten trainen
Krachttraining Utrecht

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig naar de beste Personal Trainers van Utrecht?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart