We help Improving You

Conditie
training

Betere conditie met Personal (Group) Training

Voel je je zwak, moe, energieloos, kortademig? Ben je snel buiten adem tijdens een kleine inspanning? Kom dan onder persoonlijke begeleiding van een ervaren personal trainer en een voedingscoach werken aan je conditie bij Improving You.

Want wanneer jij letterlijk goed in je vel zit, voel je je beter en kun je kun je meer aan. En dat gunnen we iedereen. 

Daarom kies je bij Improving You voor personal training 1-on-1 of personal training in a small group. Kies wat het beste past bij jou. Kies je eigen personal trainer. En samen gaan we vlammen om het door jou gewenste resultaat te halen.

Onder conditietraining en duursport verstaan we: een langere tijd op een intensieve manier bewegen. Denk aan hardlopen, roeien en fietsen.

Personal training

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training 

Let's work out

Gegarandeerd resultaat

Een betere conditie, fitter en energieker worden?  Wij begeleiden, motiveren en inspireren je om dat te bereiken. Samen ontdekken we wat werkt voor jou en wat jou bij past. Het kan hard werken zijn, dat ontkennen we niet. Maar we doen het samen! We got you. En we gaan voor een duurzaam resultaat. Want dit wíl je volhouden! Je zult zelf vrij snel ervaren hoe fijn het is om een goede conditie te hebben.

Vergroot je uithoudings vermogen

Of je nu houdt van roeien, rennen of fietsen, er zijn vele manieren om aan je fitheid te werken. Loop in ieder geval niet te hard van stapel, laten we het samen rustig aan opbouwe, want ook het nemen van rust op de juiste momenten is heel belangrijk. 

Snelwandelen, intervaltraining, hardlopen of zwemmen zijn prima opties als je je conditie wilt verbeteren. Sporten samen met een personal trainer heeft ontzettend veel voordelen. Ten eerste heb je een stok achter de deur en ten tweede krijg je continu professioneel advies om tot jouw doel te komen.

Gezellige groepslessen
Krachttraining Utrecht

Trainen op jouw niveau

Na een uitgebreide screening stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema op. Dus ook als je komt trainen na langdurig ziek zijn (bijvoorbeeld Corona) kies je zelf in ons rooster of je personal training volgt of dat je liever onze andere lessen zoals boksen, krachttraining, sparq en conditietraining volgt. En natuurlijk stellen we regelmatig bij. Wij weten dat het zwaar kan zijn om conditietraining weer op te pakken als je een tijdje uit de running bent geweest. Maar je zult verbazen hoe snel je weer op niveau kunt zijn!  

Conditietraining voor alle leeftijden

Of je nou 16 of 60 bent; conditietraining is goed voor iedereen. Ons advies is om 150 minuten per week aan matig intensieve inspanning te doen, verspreid over meerdere dagen. Zit nooit te lang stil en vul conditietraining aan met balansoefeningen en krachttraining als je al wat ouder bent. We vertellen je graag over de vele voordelen van deze combinatie.

Buiten trainen

Let's get started

Meld je aan voor een gratis proeftraining. Zo leren we elkaar kennen en stemmen we af wat het beste bij jou past.

Outdoor training mogelijk

Onze outdoor gym is ontwikkeld tijdens de COVID-19 lockdown, als oplossing om ondanks alle maatregelen tóch te kunnen trainen. 

Inmiddels willen we niet meer zonder onze buiten trainfaciliteiten. Niets is lekkerder dan trainen in de buitenlucht. Het mooie is dat je buiten traint maar wel overdekt. Onze buitenruimte beschikt over meerdere squatrekken, dumbells, bokszakken, gewichten en ander ijzerwaar. 

 

Genoeg om je volledig uit te leven tijdens een lekkere afwisselende personal trainingsessie.

Condititetraining
open gym utrecht

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal Training small group

Train onder begeleiding individueel in een groep van max. 10 personen met je eigen, op maat gemaakte trainingsschema.

€119,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart