Welkom bij Improving You

Personal training in utrecht

Persoonlijke trainer = Persoonlijke groei

Ben je op zoek naar effectieve begeleiding op weg naar jouw fitnessdoelen? Woon je in Vleuten, Leidsche Rijn of in de buurt van Utrecht Centrum? Ontdek de voordelen van personal training bij Improving You, dé toonaangevende personal trainer in Utrecht.

Tijdens onze 1-on-1 personal training sessies van 60 minuten, dagen we je uit je grenzen te verleggen. Samen zorgen we dat je algehele fitheid en sportprestaties stapsgewijs verbeteren. Samen, dus jij met je eigen personal trainer op deze leuke plek in Utrecht.

 

Kracht- en conditietraining

We begeleiden je op alle noodzakelijke facetten. Zo krijg je een op maat gemaakt trainings- en voedingsschema en ondersteunen we je bij het ontwikkelen van de juiste mindset. 

 

Ook helpen onze personal trainers je gemotiveerd te blijven, zelfs als het even tegen zit. Wat jouw doel ook is, jouw doel is ons doel en samen behalen we gegarandeerd jouw gewenste resultaat. 

 

Wanneer kom jij kennis maken met jouw personal trainer? Je vindt ons in Utrecht, makkelijk te bereiken aan de Vleutenseweg nabij de Douwe Egberts fabriek.

Personal training in Utrecht

Gegarandeerd jouw doel behalen met onze personal trainers

afvallen

Afvallen met personal trainer

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Dit zorgt voor blijvend resultaat. Een nieuwe lifestyle dus.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter met personal training op een superplek in Utrecht. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. Onze personal trainers en yogacoaches dagen je uit.

meer energie

Meer energie

Leef je beste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Na een paar trainingssessies met jouw personal trainer in onze personal gym in Utrecht merk je al het verschil.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en inspireren. We keep you focussed. 

100% personal training

Waarom kiezen voor Personal Training bij Improving You?

Inhoud pakket

Dit kun je verwachten

personal trainer utrecht

Sluit je aan bij Improving You en bereik jouw fitnessdoelen!

De eerste stap om jouw transformatie te starten is een intakegesprek op locatie in Utrecht. Tijdens dit intakegesprek nemen we alles door dat belangrijk is om te weten. Zo kijken we samen vanaf welk niveau we het beste kunnen starten en welk soort fitnesstraining(en) het beste bij jouw behoeften aansluiten.

 

Na de intake gaan onze personal trainers aan de slag met jouw persoonlijke, op maat gemaakte trainings- en voedingsschema’s. We stellen samen doel(en) op zodat we weten waar we naar toe werken. Hierna ben jij klaar voor jouw challenge en gaan we samen wekelijks aan de slag in de personal gym met jouw nieuwe lifestyle.

De beste personal trainers van Utrecht

Je persoonlijk trainingsschema is opgesteld door jouw personal trainer en je doel is duidelijk. Het is nu tijd om te gaan vlammen in onze personal gym in Utrecht. In onze handige app kun je zelf jouw eigen trainingsuur inplannen.

Tijdens dit uur krijg je 100% onverdeelde aandacht van je personal trainer. Samen zorgen jullie ervoor dat iedere oefening technisch correct wordt uitgevoerd. Jouw personal trainer motiveert je om het beste uit jezelf te halen. En je krijgt een antwoord op je vragen. Of het nou gaat om training, lifestyle, voeding of mindset. Wij helpen je vooruit.

Kies voor de ultieme begeleiding op weg naar een gezonder, fitter en gelukkiger leven. Ontdek de voordelen van personal training bij Improving You en ervaar de positieve veranderingen in jouw lichaam en geest.

Personal training

Nieuwsgierig naar personal training?

Wacht niet langer – investeer in jezelf en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Samen werken we aan een verbeterde versie van jou!

 

Kom langs voor een proeftraining!

personal trainer utrecht

Wat kost een personal trainer in Utrecht?

Een personal trainer is natuurlijk kostbaarder dan een abonnement op een sportschool. Maar hoeveel maanden, misschien zelfs jaren, heb jij al zelfstandig gesport, zonder resultaat? Weggegooid geld dus. 

 

Onze personal trainers weten wat ze doen en brengen die kennis graag aan jou over. Samen bepalen jullie of dat één keer per week of vaker plaats gaat vinden. 

 

En wat is een normale prijs voor een personal trainer en toegang tot een Personal Gym en alle small group lessen die er gegeven worden? Want ja, bij ons mag je ook gebruik maken van de yogastudio Improving Yoga, de bokslessen en nog veel meer.

 

Hoeveel betaal je voor een personal trainer?

Bij Improving You nooit teveel!

Succesverhaal

Als Nederlands kampioen break dance heb ik behoefte aan goede begeleiding. Improving You helpt mij hiermee op een professionele manier en vol passie. Hierdoor behaal ik keer op keer zeer goede resultaten.

Jort

Lid sinds 2020