Adphys Fysiotherapie

Adphys Fysiotherapiecentrum stelt zich ten doel de beste expertise en kwaliteit fysiotherapie te bieden in Lombok en omgeving. Dat doen we door een combinatie te leveren van algemene én specialistische fysiotherapie.

Kernbegrippen zijn hierin kwaliteit, professionaliteit, toegankelijkheid en respect voor de eigenheid van de patiënten en cliënten. Dat komt tot uiting in behandeling, begeleiding en advisering op maat en heldere, begrijpelijke communicatie.

We begeleiden en adviseren iedereen, jong en oud, bij vragen of klachten over houding en bewegen. Op zo´n manier dat er snel herstel optreedt, de kwaliteit van leven optimaliseert en klachten in de toekomst voorkomen kunnen worden.

Ons streven is dat onze cliënten met plezier voldoende bewegen en er een gezonde leefstijl op nahouden. Dit betekent dat we een actieve inzet van de cliënt verwachten en de eigen verantwoordelijkheid stimuleren. Alleen bij een actieve betrokkenheid van zowel behandelaar als cliënt, kunnen we komen tot een optimaal resultaat van de behandeling.

Je kunt bij ons terecht voor

Fysiotherapie

Wij behandelen cliënten met klachten op het gebied van hun dagelijkse beweging. We werken daarbij aan herstel óf het voorkomen van ergere klachten.

Manuele therapie

Wanneer een gewricht slecht kan bewegen, of als dit pijnlijk is, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar.

Bekkenfysiotherapie

Met problemen in het hele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem kunt u naar een bekkenfysiotherapeut. Zowel vrouwen als mannen kunnen last hebben van bekken- en bekkenbodemproblemen.

Haptonomie

Lichamelijke klachten kunnen zich ook voordoen als gevolg van spanningen of stress: een psychische oorzaak. De fysiotherapeut kan ook mensen met deze lichamelijke klachten behandelen.

Hart, vaat, longen (COPD)

Genezen gaat niet maar behandeling richt zich op het controleren van de symptomen en het voorkomen van longinfecties, die verdere schade aan het longweefsel geven en de longfunctie verder verslechteren.

Oncologie

Deze vorm van fysiotherapie is bedoeld voor patiënten die tijdens of na hun medische behandeling begeleiding en ondersteuning willen. Denk hierbij aan oefeningen, pijndemping en voorlichting.

Sportfysiotherapie

Doordat we meer gaan sporten ontstaan er ook meer blessures, dit is natuurlijk heel vervelend! Voor dergelijke blessures kun je terecht bij de sportfysiotherapeut.

Arbeidsgerelateerde klachten

Arbeidsgerelateerde klachten zijn klachten die zijn ontstaan door het werk of hierdoor in stand worden gehouden. Naast het behandelen van de klachten is het belangrijk om ook op zoek te gaan naar de oorzaak daarvan.

Even voorstellen…

Herma Dorresteijn

Kinderfysiotherapeut

Elli van Leeuwen

Fysiotherapeut & Bekkenfysiotherapeut

Ramin Rezaie

(Sport)Fysiotherapeut & Echografist

Liesbeth Titz

Assistent

Marijn Didderen

Fysiotherapeut & Manueel therapeut

Ans Boer

Assistent

Cor Zagers

Algemeen fysiotherapeut & Hart- vaat- en longrevalidatie

Barbara de Muinck

Algemeen fysiotherapeut & Bedrijfs fysiotherapeut

Hadassa de Velde Harsenhorst

Fysiotherapeut & Bekkenfysiotherapeut i.o.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?

 

Neem contact op met onderstaande gegevens:

T: 030 – 880 28 48 | M: info@adphys.nl

 

Team Adphys