Boost je fitness met HIIT

hiit
HIIT training bij Improving You

Wat is HIIT?

Ben jij op zoek naar een effectieve, afwisselende en tijdbesparende manier om je conditie te verbeteren en je kracht te vergroten? Maak dan kennis met onze nieuwe small group training bij Improving You: High Intensity Interval Training (HIIT). In slechts 30-45 minuten beloven wij jou een workout die niet alleen haalbaar is voor iedereen, maar ook resultaten oplevert waar je versteld van zult staan.

 

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een trainingsprincipe dat de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het idee achter HIIT is eenvoudig maar uiterst effectief: door afwisseling tussen intensieve inspanningen en periodes van minder intensieve oefeningen of rust, haal je het maximale uit je training in een kortere tijdsduur. Bij Improving You hebben we deze methode geïntegreerd in onze nieuwe small group training om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken op een efficiënte en leuke manier.

Voordelen van HIIT Training bij Improving You

Bootcamp met personal trainer
Urban sweat bootcamp

Core & Booty

Ook deze populaire training komt naar Improving You! Vanaf februari kun je je als ClassPass’er, OneFit’er of met de nieuwe strippenkaart aanmelden voor deze immens populaire én doeltreffende les; Core & Booty. Dé booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de absolute basis van je training, maar ben jij ook klaar om je billen tonen, shapen en te  laten branden als nooit tevoren?! Onze ervaren trainster wel! De lessen worden gegeven door ons nieuwste teamlid Linda, die al jaren ervaring en succes heeft met deze trainingen. Ze zal gebruik maken van de Improving Yoga studio.

HIIT trainingen zijn kort maar krachtig

Wil je op een efficiënte manier werken aan je conditie, kracht en algehele gezondheid met je eigen lichaamsgewicht als middel? Onze HIIT small group training bij Improving You is de ideale oplossing. Of je nu een fitnessfanaat bent of net begint met trainen, deze korte maar krachtige sessies zijn ontworpen om jou te helpen je doelen te bereiken. Boek een proefles of kom langs en ontdek hoe HIIT jouw fitnessroutine kan transformeren! 

Improving You HIIT - de enige plek waar fitness en plezier samenkomen. Join the sweat squad now!

Waar en wanneer HIIT

Dinsdag 19:30 – 20:00 HIIT Power Workout (met attributen)

Vrijdag 7:00 – 7:45 HIIT Core & Booty voor OneFit members & HIIT-strippenkaarthouders

Zaterdag 9:00 – 9:45 HIIT Power Workout (met attributen)

De duur van elke sessie is korter dan de andere small group lessen, zodat je snel en effectief aan je fitnessdoelen kunt werken. De tijdstippen zijn zorgvuldig gekozen om het voor iedereen haalbaar te maken, ongeacht je drukke agenda.

De dinsdag- en zaterdaglessen zijn voor al onze abonnementhouders toegankelijk.

Geen OneFit of ClassPass member, maar wil je vaker aan de HIIT? Geen enkel probleem. Sluit dan een HIIT-strippenkaart af bij ons. Locatie: Improving Yoga, de yogastudio in Improving You.
6 maanden geldig

Improving You HIIT Strippenkaart (10x)

€119,-

High Intensity Interval Training

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

6 maanden geldig

Improving You HIIT Strippenkaart (10x)

€119,-