MASSAGES
We help improving you

Verschillende soorten massages bij Improving You

Wil jij sterker en fitter worden, maar heb je een blessure of merk je dat je spieren overbelast zijn?

 

Een sportmassage is een massage die vooral gericht is op het herstel van het lichaam na een sportprestatie. Om deze reden is een sportmassage gericht op het afvoeren van afvalstoffen en het aanvoeren van bouwstoffen naar de spieren. Deze massage werkt verwarmend, maar ook ontspannend.

 

Naast sportmassages kun je bij Improving You ook terecht voor een ontspanningsmassage, hotstone massage (in de winter) of een bamboemassage. Ook als je geen lid bent van Improving You, kun je bij onze masseuse terecht!

 

Voorkom blessures en overbelasting

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. 

Ook bij beknellingen of belemmeringen door een verkeerde houding of beweging kun je er na een goede massage vaak weer tegenaan. 

 

Sportmassage

We krijgen regelmatig de vraag of een sportmassage pijnlijk is? Soms wel… maar we luisteren goed naar het lichaam en blijven onder het punt waar je spieren weerstand gaan bieden. Daarom noemen we het liever ook niet pijnlijk. Een sportmassage kan wel een stevige massage zijn, als dat nodig is.

 

Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage is in opmars! Steeds meer werkgevers zien het positieve effect van een periodieke massage. Klagen uw werknemers over verkeerde houdingen of hebben ze RSI gerelateerde klachten? Neem eens contact met ons op over de mogelijkheden om uw werknemers te laten masseren. 

 

Hoe vaak is een massage nodig?

Sporters die zwaar trainen of intensieve workouts doen, komen bij voorkeur één tot twee keer per week. Zo kunnen zij de flexibiliteit en conditie van hun spieren op peil houden. In tijden van minder intensieve training of recreatief sporten is elke drie à vier weken voldoende.

 

En ook als je niet sport, is een massage een heerlijk verwenmoment. Laat rug, nek en schouders los masseren of focus juist op de onderrug, benen of voeten. 

 

Wij hebben vaak mensen met stressklachten op de massagetafel. Stress gaat echt in je lijf zitten. Wij voelen dit goed aan en weten welke aanraking het beste zal werken bij het uitmasseren.

 

Ben je nieuwsgierig naar onze masseurs?

Jolanda is ons ‘Hoofd Massages’. Met al 27 jaar ervaring als masseuse, sportverzorgster en dokterassistente heeft zij de juiste kennis in huis om jouw triggerpoints te masseren. Ze gaat geen blokkade of vastzittende spier uit de weg! 

 

Boek je afspraak makkelijk via het afsprakenrooster in onze app. Ben je (nog) geen Improving You-lid, dan kun je gebruik maken van onderstaand afsprakenrooster. Wij bieden de sportmassages en ontspanningsmassages om de woensdag aan. Selecteer hieronder een woensdag om de beschikbare tijden te zien.

 

Liever een andere dag? Neem contact op met Jolanda voor andere mogelijkheden: 06-55104102.

 

Bespreek je wensen (bijvoorbeeld gewenste stevigheid) tijdens de eerste afspraak. 

 

Onze masseurs zijn allen gediplomeerd en NGS lid en weten dus heel goed hoe ze jouw ‘probleem’ moeten benaderen. Ook wij willen dat je goed herstelt, lekker in je vel zit en weer kunt doen wat we zo graag doen; IMPROVE!

 

sporten bij improving you
Sportmassage bij Improving You Utrecht

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020