Hoe fit is jouw bedrijf?

Personal (group) training voor bedrijven & ondernemers

Small group Utrecht
small group training

Ontgrendel de Voordelen van Bedrijfsfitness met Improving You!

Happy employees equal happy work environment

Waarom kiezen voor Bedrijfsfitness bij Improving You?

 

 

Bij Improving You verzorgen we ook bedrijfstraining(en) en dat is niet voor niets. We weten allemaal dat sporten gezond voor je is. Maar wist je dat een uurtje sporten per week al zorgt voor een betere gemoedstoestand, meer concentratie en een sterker en fitter gevoel? 

Door te sporten gaat de hartslag omhoog en worden de spieren aan het werk gezet. Deze reactie zorgt ervoor dat het lichaam bepaalde stresshormonen kan afvoeren. Dit is waanzinnig goed voor je innerlijke gemoedstoestand en een positieve kijk op alles wat er om je heen gebeurt. En dat is toch wat elke ondernemer wilt?

voordelen van bedrijfsfitness

Samen met collega’s of als ZZP'er werken aan een gezonde lifestyle

Ontdek wat bedrijfstraining voor jou of jouw bedrijf kan betekenen. En laat ons je informeren over de financiële voordelen van bedrijfscoaching voor ZZP’ers.

 

Teambuilding

Niets zo gezellig als jezelf samen met je collega’s in het zweet werken. Door elkaar in een andere omgeving te leren kennen, wordt je onderlinge band versterkt. Dit is waanzinnig goed voor de teambuilding.

Vitale medewerkers

Sporten zorgt voor soepele spieren en gewrichten. Ideaal wanneer je op kantoor minder in beweging komt. Daarnaast merken mensen dat ze door bewegen beter in hun vel zitten, zowel letterlijk als figuurlijk

Preventie burn-out

Door te bewegen gaat onze hartslag omhoog en worden de spieren aangespannen. Deze reactie zorgt ervoor dat ons lichaam stresshormonen kan afvoeren. Hierdoor blijft ons lichaam in balans en kan een burn-out worden voorkomen.

Productiviteit

Tijdens het sporten worden onze hersencellen van extra bloedtoevoer voorzien. Hierdoor worden nieuwe verbindingen aangemaakt. Dit is goed voor ons geheugen, ons vermogen tot besluitvorming en onze concentratie.

Jouw bedrijf een boost geven?

Een groot deel van de mensheid heeft een zittend beroep. Op lange termijn kan teveel zitten zorgen voor stramme spieren en gewrichten. Een mens is namelijk niet gemaakt om zoveel te zitten en heeft beweging nodig. Door tijdens het sporten onze spieren in te spannen, blijft ons lichaam goed in vorm en bovendien soepel en lenig.

Wie veel werkt en weinig beweegt loopt daarnaast op den duur een grotere kans op allerlei kwalen. Doordat het lichaam de stress niet kwijt kan en de spieren en gewrichten niet worden onderhouden, kan men pijnklachten krijgen, concentratieproblemen of vermoeidheid ondervinden of zelfs in een burn-out terecht komen. 

Je kunt dus wel stellen dat een bedrijfstraining niet alleen leuk is en goed voor de teambuilding, maar ook noodzakelijk om het team gezond en productief te houden. Geinteresseerd? Waar wacht je nog op? Schrijf jouw bedrijf hieronder in voor een proeftraining en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Komen proefsporten met het team?

Vul hier je gegevens in. We bellen je graag om kennis te maken en samen te kijken wat wij voor jou en je team kunnen betekenen.

Vul hier de gegevens over je bedrijf in

Deze bedrijven werken aan hun vitaliteit bij Improving You

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020