Not your
ordinary gym.

1 op 1 trainen
Professionele hulp bij sporten

Ons verhaal

Wat leuk dat je meer wilt weten over ons

Daniel en Fedor zijn de oprichters van Improving You en wilden alletwee dat er een concept zou komen gebaseerd op personal strenght. Een concept wat uitgaat van jouw persoonlijke kracht op het gebied van effectief trainen, gezonde voeding en een gezond leven. Of je nu een fanatiek sporter bent, wil afvallen of gewoon lekker wil sporten. Iedereen heeft die persoonlijke kracht nodig om te komen waar je wilt zijn. Daniel en Fedor delen daarom graag hun energie, kennis en eigen persoonlijke kracht om jou om sterker, fitter en energieker te laten worden. Zodat jij jouw persoonlijke kracht ten volle benut en letterlijk goed in je je vel zit. 


En zo ontstond 5 jaar geleden Improving You. Een fijne en veilige plek waar iedereen welkom is. Waar iedereen de begeleiding, motivatie en uitdaging krijgt die het beste bij jou past. Waar personal training en coaching een nieuwe dimensie krijgt. Eentje die 100% uitgaat van jouw persoonlijke kracht. En die wordt gepushd door onze persoonlijke kracht. Improving you is voor iedere man of vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. 


Je bent van harte welkom om eens te komen kijken. Een kennismaking met ons kun je natuurlijk gratis inplannen. Wij zitten slechts op een kwartiertje fietsen of met de auto vanaf het centrum van Utrecht en van Leidsche Rijn (vlakbij de Douwe Egberts). Oog in Al is bij ons om de hoek. Genoeg ruimte om je fiets te stallen of je auto te parkeren.

Benefits

Dit hebben we in huis

Benefits

Dit hebben we in huis

Aanbod

Improving You heeft het allemaal

Group training

Personal training small group 

Improving You personal training is een small group training waarbij je individueel traint. dit is een manier om sterker, fitter en vitaler te worden. je werkt met een op maat gemaakt schema aan jouw doelen.

PT

Personal training


Met ons 1 – on 1 concept krijg je alle aandacht voor de volle 100% voor jezelf. Samen met jouw coach behaal je jouw doelstellingen.

Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Sporten met je werk is niet alleen leuk. Het is ook waanzinnig goed voor de teambuilding en teamprestaties. Steeds meer bedrijven zijn al overtuigd van het belang van vitale werknemers

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Ieder lichaam is uniek. Soms ben je herstellend van een blessure en moet je revalideren. Net zo vaak heb je last van een pijntje zonder aanwijsbare reden. Wat de reden ook is, bij onze fysio ben je in goede handen.

Team improving you

Meet the team

Maak kennis met ons team van ervaren professionals. Wij zijn er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Succesverhaal

Mensgericht en professionaliteit zijn de eerste woorden die in me opkomen. Dankzij de begeleiding in training en plant based voeding ben ik maar liefst 9 KG afgevallen en veel sterker geworden.

Rilana

Lid sinds 2019