Improving You Personal Gym

Not your ordinary Gym

Het verhaal van onze gym

Wat leuk dat je meer wilt weten over het team achter Improving You

Team Improving You

Daniël en Fedor zijn de founders van Improving You en bedachten samen een concept gebaseerd op personal strenght. Een concept dat uitgaat van jouw persoonlijke kracht in effectief trainen, conditie opbouwen, op gewicht blijven met gezonde voeding en een gezond leven. Eigenlijk mogen zij zichzelf Lifestyle Coaches noemen.

Of je nu een fanatiek sporter bent, wilt afvallen, ergens voor traint, wilt beginnen met yoga of small group training in Utrecht wilt doen; iedereen heeft die persoonlijke kracht nodig om te komen waar je wilt zijn. Daniël en Fedor delen daarom graag hun energie en kennis om jou sterker en fitter te laten worden. Zodat jij jouw persoonlijke kracht ten volle benut en letterlijk goed in je je vel zit. 

 

Personal Training voor iedereen 

Uit dat idee ontstond in 2017 Improving You. Een fijne personal gym waar iedereen welkom is. Waar iedereen de begeleiding, motivatie en uitdaging krijgt die het beste bij je past. Waar personal training een nieuwe dimensie krijgt. Eentje die 100% uitgaat van jouw persoonlijke kracht.

Improving You is voor iedere man of vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. Bij ons vind je 100% de personal trainer die bij jou past!

 

Dé Personal Gym van Utrecht

Founders Daniël en Fedor zijn gediplomeerde experts in hun vak en hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche. Samen hebben ze dit sterke concept in de loop der jaren verfijnd. Hun motto luidt: begin bij goed, zet je in voor beter en werk keihard voor best.

Je merkt het vast al; het woord personal, persoonlijk, wordt hier erg vaak genoemd. Maar dat is ook precies hetgeen dat deze Gym anders maakt dan andere.  

 

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken. Een kennismaking met ons kun je natuurlijk gratis (online) inplannen. Wij zitten slechts op een kwartiertje fietsen of slechts enkele minuten met de auto vanaf het centrum van Utrecht en van Leidsche Rijn, namelijk vlakbij de alom bekende Douwe Egberts locatie. Oog in Al is bij ons om de hoek. Voor de deur is er genoeg ruimte om je fiets te stallen of je auto te parkeren.

 

BPersonal Training

Je bent van harte welkom

Benefits

Dit hebben we in huis

Ons aanbod

Wat past bij jou?

Small Group training

Personal training small group 

Improving You biedt personal training in een small group aan. Dit is een training waarin je samen traint, maar wel op je eigen niveau. Je werkt met een op maat gemaakt schema aan jouw persoonlijke doelen. In een gezellige kleine groep. Leuk om je samen aan te melden, zodat je elkaars stok achter de deur kunt zijn.

Personal training

Personal training

 

Met ons 1 – on – 1 concept krijg je alle aandacht voor de volle 100% voor jezelf. Maatwerk. Samen met jouw coach behaal je jouw doelstellingen in het tempo dat bij jou past. 

Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Sporten met je werk is niet alleen leuk. Het is ook waanzinnig goed voor de teambuilding en teamprestaties. Steeds meer bedrijven zijn al overtuigd van het belang van vitale werknemers. 

Fysiotherapie Utrecht

Fysiotherapie

Ieder lichaam is uniek. Soms ben je herstellend van een blessure en moet je revalideren. Net zo vaak heb je last van een pijntje zonder aanwijsbare reden. Wat de reden ook is, bij onze fysio ben je in goede handen.

Team improving you

Meet the team

Maak kennis met ons team van ervaren professionals.
Wij zijn er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Succesverhaal

Mensgericht en professionaliteit zijn de eerste woorden die in me opkomen. Dankzij de begeleiding in training en plant based voeding ben ik maar liefst 9 KG afgevallen en veel sterker geworden.

Rilana

Lid sinds 2019