sporten in de buitenlucht

bootcamp in Utrecht

Improving You Urban Sweat

Maak je klaar voor de meest zweetverwekkende sensatie die Utrecht ooit heeft gezien: Improving You Urban Sweat – the future of bootcamp!

 

Als je dacht dat een gewone bootcamp al uitdagend was, wacht dan maar tot je dit hebt geprobeerd. We zijn niet zomaar de leukste sportschool in de omgeving, we zijn de absolute koningen en koninginnen van het zweten!

Improving You Urban Sweat

Bootcamp Utrecht

Bootcamp met personal trainer
Urban sweat bootcamp

Bootcamp met personal trainer in Utrecht

 

Bij Improving You weten we dat een goede personal trainer in Utrecht vinden (waar je ook nog eens een klik mee hebt) soms net zo moeilijk kan zijn als het vinden van een verdwaalde sportsok in de was! Maar maak je geen zorgen, we hebben de beste personal trainers verzameld om je door deze gekke, zweet-gevulde ervaring te leiden. Deze trainers zijn als de sweat-masters van de fitnesswereld – ze weten precies hoe ze je moeten motiveren, begeleiden en inspireren. En ze vinden het heerlijk om buiten te trainen, net als jij.

Improving You Urban Sweat - The Future Of Bootcamp

 

Laten we het hebben over onze nieuwe bootcamp, vlakbij het centrum van Utrecht, maar supergoed bereikbaar! Vergeet saaie, eentonige workouts waar je alleen maar naar de klok staart. Onze bootcamp is als een fitnessfeestje (of festival, het is immers heerlijk buiten) waarbij je kunt trainen met je vrienden of nieuwe fitnessmaatjes kunt ontmoeten. Onze buitentrainplaats maakt ons uniek in de omgeving. Het is zelfs deels overdekt, dus ook bij slecht(er) weer gaan we door. Met diverse toestellen en attributen dagen we je uit tot het uiterste, elke les weer. Conditioneel, maar ook op kracht. Je zult al na de eerste les merken dat je vooruitgang boekt!

Improving You Urban Sweat - de enige plek waar fitness en plezier samenkomen. Join the sweat squad now!

Geen standaard sportschool

 

Bij Improving You gaan we verder dan alleen maar het transformeren van je lichaam, we transformeren je mindset. We zijn ervan overtuigd dat wanneer je in jezelf gelooft en je grenzen verlegt, er niets is wat je niet kunt bereiken. En als je het lef hebt om onze Urban Sweat-uitdaging aan te gaan, zul je zien dat je zelfs de meest uitdagende obstakels kunt overwinnen.

 

Bij Improving You geloven we dat een sportschool in Utrecht meer moet zijn dan alleen maar wat gewichten en cardio-apparatuur. We hebben een hechte gemeenschap gecreëerd waar je je meteen thuis voelt. We zijn als een grote familie, maar dan wel een familie die samen, in kleine groepen, zwoegt en zweet. Samen lachen we harder, vechten we harder en eten we meer eiwitten dan wie dan ook. Je zult je afvragen waarom je ooit in je eentje hebt getraind terwijl je nu kunt genieten van de energie, de support en de onvergetelijke momenten met je mede-zweetpartners.

 

Dus, waar wacht je nog op? Kom naar onze gym in Utrecht en ervaar zelf waarom Improving You de absolute sensatie is in de wereld van bootcamps. Bereid je voor op zweet, plezier en misschien zelfs een beetje veel spierpijn. We garanderen je dat je je zult afvragen waarom je ooit genoegen hebt genomen met minder.

Personal training bootcamp

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Wanneer kom jij zweten?


Kies hiernaast de dag waarop jij een Bootcamp les wilt komen proberen en verzeker jezelf van een plekje.