Personal group training

Improving You In a group

Werken aan jezelf doe je niet alleen

Met Improving You In A Group maken we personal training toegankelijk voor een breder publiek. In A Group gaat dan ook veel verder dan de standaard ‘small group training’.  Met een In A Group lidmaatschap maak je gebruik van het gehele Improving You aanbod. Kies dus zelf of je, in een kleine groep personal training volgt,  of dat je liever één van onze andere lessen bezoekt. Kies hierbij uit Strength & conditioning, SPARQ, boksen of outdoor.

Jouw doel

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. 

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, assisteren en inspireren.

IINHOUD PAKKET

Dit kun je verwachten

In A Group

Maak kennis met het In A Group concept van Improving You. Personal training in een kleine groep van max. 10 personen.

 

Je krijgt vooraf een uitgebreide screening waarna we een op maat gemaakt trainings-en voedingschema voor je opstellen. Daarna kun je gaan beginnen met de trainingen. Door de kleine omvang van de groep(en), hebben onze coaches alle aandacht voor jou. Zo kunnen ze je motiveren, assisteren en inspireren en behaal je gegarandeerd jouw doelen. 

Yoga

Yoga wordt steeds populairder. Dat is goed voor het behoud van flexibiliteit en stabiliteit, maar ook voor coördinatie. Je leert heel goed ademen vanuit je buik of soms juist meer vanuit de borst.  Hoewel je vast anders denkt, is yoga een krachtige les, waarbij je veel calorieën verbrandt en spieren opbouwt. Het maakt je sterk en flexibel en geeft je ook een innerlijke rust. Ben je in het dagelijks leven heel druk, dan kan een wekelijkse yoga-les zeker helpen. 

Gezellige groepslessen
small group training

Strength & conditioning

Deze training is zoals de naam eigenlijk al zegt gericht op kracht en conditie. Tijdens Strength and conditioning doe je oefeningen waarbij je gebruik maakt van explosieve bewegingen gedurende één of een aantal minuten per set. Zo combineer je cardio dus eigenlijk met krachttraining. Hierdoor wordt je sterker, krachtiger, explosiever, atletischer en verbrandt je enorm veel calorieën. Strength en conditioning is dan ook voor iedereen die keihard wilt gaan!

SPARQ

SPARQ staat voor Speed, Power, Agility, Reaction en Quickness. Tijdens de SPARQ trainingen zijn dit dan ook de onderdelen waarop wordt getraind. Met andere woorden: aan de slag gaan met jouw snelheid, kracht en explosiviteit, wendbaarheid, reactievermogen en opstartsnelheid. SPARQ is een complete manier van trainen voor iedereen die zichzelf optimaal wil verbeteren. Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat deze manier van trainen bijdraagt aan nog betere atletische prestaties.

Personal Trainer Coach
Boksles

Boksen

Gooi alles wat je in je hebt eruit tijdens ons tweewekelijkse boksuurtje. Voor iedereen die zin heeft om gewoon even te rammen. Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van een bokszak en/of bokspads. Ook zal een deel van de training worden besteed om functioneel aan techniek te werken. Are you Ready to Rumble?

Outdoor

Onze outdoor gym is ontwikkeld tijdens de COVID-19 lockdown, als oplossing om ondanks alle maatregelen, tóch te kunnen trainen. Inmiddels zouden we niet meer zonder willen. Niets lekkerder dan trainen in de buitenlucht. Het mooie is dat de gehele ruimte overdekt is. De ruimte beschikt over meerdere squatreks, dumbells, gewichten en ander ijzerwaar. Genoeg om je volledig uit te leven tijdens een lekkere gymsessie.

Buiten trainen
Krachttraining

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je bijvoorbeeld niet op je vaste lestijd kunt die dag. Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen.   

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020