This is
how we do.

één op één training
Bedrijfstraining

Bij ons is begeleiding meer dan alleen een trainingsprogramma

Dankzij onze kennis en expertise begrijpen wij als geen ander dat ieder lichaam en iedere geest uniek is. Daarom zijn al onze trainingsprogramma’s volledig op maat gemaakt. Samen met jouw coach kijken we waar je op dit moment staat en waar je graag naar toe wilt. Door onze persoonlijk manier van werken is succes gegarandeerd. Wat jouw doel ook is, samen werken we er naar toe.

improve yourself by setting goals

Door een duidelijke doelstelling te bepalen, weten we waar we naar toe werken. Hierdoor blijf je gemotiveerd en behoud je focus, ook op momenten dat het even minder lekker gaat of dat je een keer minder zin hebt.

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Dit zorgt voor blijvend resultaat.

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest.

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan.

Ben je zelf al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, assisteren en inspireren.

Onze werkwijze

Ready to Improve? Wij nemen je bij de hand, via onze inmiddels ruimschoots bewezen werkwijze.

1

Eerste kennismaking

Zodra jij ons contactformulier hebt ingevuld bellen we jou om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek stellen we samen een doelstelling op. Dit wordt de stip aan de horizon waar we naar toe gaan werken.

2

Persoonlijk plan opstellen

Na de intake weten onze coaches precies waar je op dit moment staat en waar je naar toe wilt werken. Zij gaan nu aan de slag met het opstellen van een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema.

3

Periodieke metingen

Aan de hand van periodieke metingen stellen we vast of het de goede kant op gaat qua resultaten. Zodra de gewenste doelen zijn behaald, stellen we nieuwe doelstellingen op. Zo blijf je ten alle tijden gemotiveerd om jouw nieuwe lifestyle voort te zetten.

4

Gegarandeerd resultaat

Je bent al een tijdje lekker bezig en je voelt je energieker, fitter, sterker en vitaler. Je bent blij dat je de stap hebt gezet en de uitdaging met ons bent aangegaan. Want één ding kunnen we je beloven. Trainen bij Improving You betekent gegarandeerd resultaat!

Onze app

24/7 toegang tot jouw persoonlijke schema en resultaten

Onze app is de basis voor alles wat te maken heeft met jouw reis naar transformatie. Al jouw doelstellingen en resultaten  worden hierin gezet en zijn ten allen tijden in te zien. Daarnaast zijn jouw op maat gemaakte trainingschema’s en voedingsschema in de app terug te vinden. Verder gebruik je de app om op een gemakkelijke manier trainingen in te plannen en of te wijzigen.

Heb je vragen? Stel ze via de app aan onze coaches en krijg direct antwoord. Of check onze community voor support van andere super gemotiveerde leden. Dankzij het nieuws bulletin ben je bovendien altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen binnen Improving You.

Improving You app

Download hier de laatste versie van onze app

Download hier de laatste versie van onze app

improving you app

Succesverhaal

Als je me een half jaar geleden had verteld dat ik van dit soort trainingen zou genieten dan had ik je echt uitgelachen. Ik was ontzettend zwaar geworden, had een slechte conditie en zat niet lekker in mijn vel. Ik ben heel trots op mezelf vanwege alles wat ik het afgelopen half jaar heb bereikt en dankbaar voor de aandacht en goede adviezen van het team.

Carolien

Lid sinds 2020