We help improving you

Afvallen en op gewicht blijven

Afvallen met personal training

Onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer en een voedingscoach afvallen en werken aan jezelf. Good for you! Uit ervaring weten we hoe belangrijk het is dat jij je goed en fit voelt en dat het lastig kan zijn om hier in je eentje aan te werken. Dat hoeft dus niet. Begin nu met afvallen met een beetje hulp van ons.

Wanneer jij letterlijk goed in je vel zit, voel je je beter en kun je kun je meer aan. En dat gunnen we iedereen. Samen werken we aan een nieuwe lifestyle, zodat het afvallen makkelijker gaat, maar ook goed vol te houden is. Neem van ons aan dat deze nieuwe lifestyle heel snel went en je dus ook op het gewenste gewicht blijft.

Daarom kies je bij Improving You voor personal training 1-on-1 of personal training in a small group. Kies wat het beste past bij jou. Kies je eigen personal trainer. En samen gaan we vlammen om het door jou gewenste resultaat te halen.

Personal training

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training 

Let's work out

Gegarandeerd resultaat

Afvallen, fitter en energieker worden?  Zonder honger? Wij begeleiden, motiveren en inspireren je om dat te bereiken. Samen ontdekken we wat werkt voor jou en wat jou bij past.  Het is hard werken, dat ontkennen we niet. Maar we doen het samen! We slepen je er doorheen. En we gaan voor een duurzaam resultaat.

Trainen op jouw niveau

 

Na een uitgebreide screening stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingschema op. Je kiest zelf in ons rooster of je personal training volgt of dat je liever onze andere lessen zoals boksen, krachttraining, sparq en conditietraining volgt. En natuurlijk stellen we regelmatig bij.  

 

Kom op en let’s get started 

Meld je aan voor een gratis proeftraining en kennismaking. Zo leren we elkaar kennen, kun jij onze sportschool en buitenplaats zien en stemmen we af wat het beste past bij jou. Let’s meet and workout outdoors! 

Outdoortraining
Fit coach

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig naar de beste manier voor jou om af te vallen?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal Training small group

Train onder begeleiding individueel in een groep van max. 10 personen met je eigen, op maat gemaakte trainingsschema.

€119,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart