De beste manier om te starten met

Gezond afvallen

Balans: Sport & Voeding

Bij Improving You geloven we in een holistische aanpak voor gezond afvallen. Het gaat niet alleen om het verliezen van kilo’s, maar ook om het behouden van een gezonde levensstijl. Als je op zoek bent naar de beste manier om af te vallen, ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Een effectief dieet voor afvallen begint met een uitgebalanceerd voedingsplan dat is afgestemd op jouw individuele behoeften. Bij Improving You werken we met ervaren voedingscoaches die je begeleiden bij het maken van de juiste voedingskeuzes. Geen strenge diëten, maar duurzame veranderingen die je helpen om je doelen te bereiken en te behouden.

Gezond afvallen met Personal training

Gegarandeerd jouw doel behalen met een personal trainer

afvallen

Gezond afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past. En ja, het lukt ons ook om dat buikvet te verbranden!

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training 

Let's work out

Gegarandeerd resultaat

Afvallen op lastige plekken, zoals de buik? Fitter en energieker worden?  Zonder honger? Wij begeleiden, motiveren en inspireren je om dat te bereiken. Samen ontdekken we wat werkt voor jou en wat jou bij past.  Het is hard werken, dat ontkennen we niet. Maar we doen het samen! We slepen je er doorheen. En we gaan voor een duurzaam resultaat.

 

Een personal trainer kan een cruciale rol spelen in jouw afvalproces. Onze gecertificeerde trainers helpen je niet alleen met het ontwikkelen van een effectief trainingsprogramma, maar bieden ook de motivatie en ondersteuning die je nodig hebt. Met een op maat gemaakt plan bereik je jouw doelen sneller en efficiënter.

 

Samen Trainen op jouw niveau

Na een uitgebreide screening stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingschema op. Je kiest zelf in ons rooster of je personal training volgt of dat je liever onze andere lessen zoals boksen, krachttraining, sparq en conditietraining volgt. En natuurlijk stellen we regelmatig bij.  

 

Small Group Trainingen: Samen Sterker

 

Naast persoonlijke begeleiding bieden we ook small group trainingen aan. Deze trainingen combineren de voordelen van persoonlijke aandacht met de motivatie en gezelligheid van trainen in een groep. Onze small group trainingen zijn ontworpen om je te helpen de beste manier om af te vallen te ontdekken, terwijl je samen met anderen werkt aan een gezonder lichaam.

 

Start vandaag met gezond afvallen 

Bij Improving You staan we klaar om je te helpen op je reis naar een gezonder leven. Of je nu kiest voor een dieet voor afvallen, de begeleiding van een personal trainer of de dynamiek van small group trainingen, wij bieden de ondersteuning die je nodig hebt.

 

Meld je aan voor een gratis proeftraining en kennismaking. Zo leren we elkaar kennen, kun jij onze sportschool en buitenplaats zien en stemmen we af wat het beste past bij jou. Let’s meet and workout outdoors! 

Outdoortraining
Fit coach

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig naar de beste manier voor jou om af te vallen?

Kom langs voor een proeftraining! Samen maken we jouw gezondheidsdoelen haalbaar. Kies voor de beste manier om af te vallen en ervaar het verschil met Improving You!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal Training small group

Train onder begeleiding individueel in een groep van max. 10 personen met je eigen, op maat gemaakte trainingsschema.

€119,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart