Onder begeleiding van een Personal Trainer

Small group trainingen

Samen Personal Training is fun

En betaalbaar. We maken personal training toegankelijk voor een breed Utrechts publiek door samen te trainen. Onze personal training small group fitness gaat dan ook veel verder dan de standaard  ‘small group trainingen’.  

 

Keuze genoeg: boksen, outdoor
en personal training

Kies zelf of je in een kleine groep personal training volgt of dat je een andere les volgt. Je kiest uit yoga, conditie-en krachttraining, boksen, SPARQ of een andere outdoortraining. Dit hoort allemaal bij het abonnement.

 

Je traint samen, maar wel op je eigen niveau met je eigen op maat gemaakt trainingsprogramma.  Dit allemaal onder persoonlijke begeleiding van ons personal trainers en niet in een overvolle sportschool.

Small Group Fitness Utrecht

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen in een kleine groep

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past. En dat gaat heel goed met Small Group Training.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie van groepslessen

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat! 

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training voor iedereen

Let's work out together

Personal training small group

 

Maak kennis met ons concept van Improving You en train op je je eigen niveau gezellig samen in een kleine groep.

Je krijgt vooraf een uitgebreide screening, waarna we een op maat gemaakt trainings-en voedingschema voor je opstellen. Daarna start je met jouw trainingen onder begeleiding.

Door de kleine omvang van de groep, hebben onze personal trainers alle aandacht voor jou. Zij en de groep motiveren, assisteren en inspireren zodat je gegarandeerd jouw doelen haalt.  

Yoga

 

Sluit je een small group abonnement af, krijg je ook toegang tot onze Yogastudio Improving Yoga.

 

Yoga wordt steeds populairder. Logisch, want Yoga is goed voor het behoud van flexibiliteit en stabiliteit, maar ook voor coördinatie. Je leert heel goed ademen vanuit je buik of soms juist meer vanuit de borst.

 

Hoewel je vast anders denkt, is yoga een krachtige les, waarbij je veel calorieën verbrandt en spieren opbouwt. Het maakt je sterk en flexibel en geeft je ook een innerlijke rust.

 

Ben je in het dagelijks leven heel druk, dan kan een wekelijkse yoga-les zeker helpen. Voordeel voor jou; toegang tot de yogastudio Improving Yoga zit bij de small group abonnementen inbegrepen!

Gezellige groepslessen
small group training

Conditie-, en krachttraining

 

Deze training is, zoals de naam eigenlijk al zegt, gericht op kracht en conditie. Tijdens de High Intensity training doe je oefeningen waarbij je gebruik maakt van explosieve bewegingen gedurende één of een aantal minuten per set.

 

Zo combineer je cardio dus eigenlijk met krachttraining. Hierdoor wordt je sterker, krachtiger, explosiever, atletischer en verbrandt je enorm veel calorieën. HIIT is dan ook voor iedereen die keihard wilt gaan! En dat in slecht 30 minuten per keer.

SPARQ

SPARQ staat voor Speed, Power, Agility, Reaction en Quickness. Improving You is de enige Gym die deze small group training in Utrecht aanbiedt. Tijdens de SPARQ trainingen zijn dit dan ook de onderdelen waarop je wordt getraind. En hoe lekker, deze les geven we lekker buiten in de frisse lucht.

 

Met andere woorden: we gaan flink aan de slag gaan met jouw snelheid, kracht en explosiviteit, wendbaarheid, reactievermogen en opstartsnelheid.

 

SPARQ is een complete manier van trainen voor iedereen die zichzelf optimaal wil verbeteren. Inmiddels is wetenschappelijk bewezen dat deze manier van trainen bijdraagt aan nog betere atletische prestaties.

Personal Trainer Coach
Boksles

Boksles

 

Gooi alles wat je in je hebt eruit tijdens ons boksuurtje voor iedereen die zin heeft om gewoon even te rammen. Tijdens deze training gebruiken we een bokszak en/of bokspads.

Ook besteden we een deel van de training om functioneel aan je techniek te werken. Are you ready to rumble?

Outdoor Gym

 

Onze outdoor gym is ontwikkeld tijdens de COVID-19 lockdown, als oplossing om ondanks alle maatregelen tóch te kunnen trainen. 

Inmiddels willen we niet meer zonder onze buiten trainfaciliteiten. Niets is lekkerder dan trainen in de buitenlucht. Het mooie is dat je buiten traint maar wel overdekt. Onze buitenruimte beschikt over meerdere squatrekken, dumbells, gewichten en ander ijzerwaar. 

 

Genoeg om je volledig uit te leven tijdens een lekkere personal trainingsessie.

Buiten trainen
Krachttraining Utrecht

Open gym

 

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lestijd kunt die dag. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen.   

Nieuwsgierignaar onze personal small group lessen?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020