Blog

Boost je fitness met HIIT

HIIT training utrecht

Wat is HIIT?

Ben jij op zoek naar een effectieve, afwisselende en tijdbesparende manier om je conditie te verbeteren en je kracht te vergroten? Maak dan kennis met onze nieuwe small group training bij Improving You: High Intensity Interval Training (HIIT). In slechts 30-45 minuten beloven wij jou een workout die niet alleen haalbaar is voor iedereen, maar ook resultaten oplevert waar je versteld van zult staan.

"HIIT staat voor High Intensity Interval Training"
Daniel Makkee
Eigenaar Improving You
Korte workout

In 30 minuten een complete workout

HIIT staat voor High Intensity Interval Training, een trainingsprincipe dat de laatste jaren enorm aan populariteit heeft gewonnen. Het idee achter HIIT is eenvoudig maar uiterst effectief: door afwisseling tussen intensieve inspanningen en periodes van minder intensieve oefeningen of rust, haal je het maximale uit je training in een kortere tijdsduur. Bij Improving You hebben we deze methode geïntegreerd in onze nieuwe small group training om jou te helpen je fitnessdoelen te bereiken op een efficiënte en leuke manier.

De voordelen van HIIT training

  • Efficiëntie: In slechts 30 minuten per sessie biedt HIIT je een complete workout, waardoor het perfect past in drukke schema’s.

  • Calorieverbranding: Door de hoge intensiteit verbrand je niet alleen tijdens de training calorieën, maar ook nog lang erna dankzij het afterburn-effect.

  • Conditieverbetering: HIIT verhoogt je aerobe en anaerobe capaciteit, wat zich vertaalt naar betere prestaties in allerlei fysieke activiteiten.

  • Vetverlies: Onderzoek toont aan dat HIIT kan helpen bij het verminderen van lichaamsvet, met name het hardnekkige buikvet.

  • Spieropbouw: De intensieve oefeningen zorgen voor spierversterking, waardoor je niet alleen slanker wordt maar ook sterker.
"Maak het verschil,
samen met Improving You"

More news: Core & Beauty

Ook deze populaire training komt naar Improving You! Vanaf februari kun je je als ClassPass’er, OneFit’er of met de nieuwe strippenkaart aanmelden voor deze immens populaire én doeltreffende les; Core & Booty. Dé booty call voor een sterke core! Het trainen van je core is de absolute basis van je training, maar ben jij ook klaar om je billen tonen, shapen en te  laten branden als nooit tevoren?! Onze ervaren trainster wel! De lessen worden gegeven door ons nieuwste teamlid Linda, die al jaren ervaring en succes heeft met deze trainingen. Ze zal gebruik maken van de Improving Yoga studio.

 

Wil je op een efficiënte manier werken aan je conditie, kracht en algehele gezondheid met je eigen lichaamsgewicht als middel? Onze HIIT small group training bij Improving You is de ideale oplossing. Of je nu een fitnessfanaat bent of net begint met trainen, deze korte maar krachtige sessies zijn ontworpen om jou te helpen je doelen te bereiken. Boek een proefles of kom langs en ontdek hoe HIIT jouw fitnessroutine kan transformeren!

Inschrijfformulier

We bellen je graag om kennis te maken en een proeftraining in te plannen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden?

Kom langs voor een proeftraining!

Vul je gegevens in

We bellen, mailen of appen je graag om kennis te maken en een proeftraining in te plannen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Waar en wanneer HIIT?

Dinsdag 19:30 – 20:00 HIIT Power Workout (met attributen)

 

Vrijdag 7:00 – 7:45 HIIT Core & Booty voor OneFit members & stippenkaarthouders

 

Zaterdag 9:00 – 9:45 HIIT Power Workout (met attributen)

 

De duur van elke sessie is korter dan de andere small group lessen, zodat je snel en effectief aan je fitnessdoelen kunt werken. De tijdstippen zijn zorgvuldig gekozen om het voor iedereen haalbaar te maken, ongeacht je drukke agenda.

De dinsdag- en zaterdaglessen zijn voor al onze abonnementhouders toegankelijk.

Geen OneFit of ClassPass member, maar wil je vaker aan de HIIT? Geen enkel probleem. Sluit dan een HIIT-strippenkaart af bij ons.

Locatie: Improving Yoga, de yogastudio in Improving You.