de beste personal trainers van leidsche rijn & vleuten

Personal training

Personal Training in de omgeving Vleuten

Jij woont in de omgeving Leidsche Rijn of Vleuten en wilt onder persoonlijke begeleiding van een personal trainer en een voedingscoach sterker en fitter worden. Goede beslissing dat je nu de website van Improving You bezoekt. Wij zijn dé Personal Gym van de regio, waar je de beste personal training kunt verwachten.

Personal training Leidsche Rijn

Gegarandeerd jouw doel behalen

afvallen

Afvallen

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Samen werken we we aan een lifestyle die het beste bij jou past.

sterker worden

Sterker worden

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest. We dagen je uit met een persoonlijk op maat gemaakt trainingsprogramma wat meegroeit met jouw ontwikkeling.

meer energie

Meer energie

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan. Je merkt het al na de eerste paar trainingen. Hoe fijn is dat.

conditie op peil

Conditie op peil houden

Ben je al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, begeleiden en te inspireren. Onze personal trainers halen het maximale uit je.

Personal training Leidsche Rijn

Vleuten & Leidsche Rijn: Let's work out!

Daniel Makkee

De voordelen van personal training bij Improving You

 

Waarom kiezen onze leden voor een abonnement bij Improving You? We zijn niet alleen de beste in ons vak, maar hanteren ook nog eens een hele normale prijs voor personal training. Wil jij ook niet teveel betalen voor sporten met een personal trainer, maar wil je wel veel afwisseling geboden krijgen? Bekijk dan onze abonnementsvormen.

Gegarandeerd resultaat

Sterker, fitter en strakker worden?  Wij begeleiden, motiveren en inspireren je om dat te bereiken. Samen ontdekken we wat werkt voor jou en wat jou bij past. We stellen een gevarieerd trainingsschema op, waarbij alle spiergroepen aan bod komen en het lichaam continu uitgedaagd wordt. Het is hard werken, dat ontkennen we niet. Maar we doen het samen! We got you. En we gaan voor een duurzaam resultaat. 

Trainen op jouw niveau

Na een uitgebreide screening stellen we een op maat gemaakt trainings- en voedingschema op. Je kiest zelf in ons rooster of je personal training volgt of dat je liever onze andere lessen zoals boksen, krachttraining, sparq en conditietraining volgt. En natuurlijk stellen we regelmatig bij.  

Kom op en let’s get started 

Meld je aan voor een gratis proeftraining en kennismaking. Zo leren we elkaar kennen, kun jij onze sportschool en buitenplaats zien en stemmen we af wat het beste past bij jou. Let’s meet and workout outdoors! 

Outdoortraining

Let's get started with personal training

Meld je aan voor een gratis proeftraining. Zo leren we elkaar kennen en stemmen we af wat het beste bij jou past.

Fit coach

Open gym

Soms wil je gewoon even je ding doen zonder dat er continu met je wordt meegekeken. Of je wilt op een andere tijd trainen, omdat je even niet op je vaste lesmoment kunt. 

Iedereen die bij ons traint en de basistechnieken onder die knie heeft, kan gebruik maken van onze open gym. Je plant je open gym uurtje gewoon in via de app, net als al onze andere trainingen. Wat Improving You uniek maakt, is dat er maximaal tien leden per tijdsblok mogen trainen. Geen volle gym of wachten op een apparaat dus!  

Nieuwsgierig naar de betaalbaarste personal trainers van Vleuten en omgeving?

Kom langs voor een proeftraining!

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch, net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020

Improving You

Personal Training small group

Train onder begeleiding individueel in een groep van max. 10 personen met je eigen, op maat gemaakte trainingsschema.

€119,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1

Train onder begeleiding tijdens een wekelijkse 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€276,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 & (small) group

Train onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer  en maak ook gebruik van extra Personal training Small Group om jouw doelen te behalen

€365,-

per maand

Improving You

Personal training 1-on-1 all in

Train twee keer per week onder begeleiding tijdens een 1-op-1 sessie met een personal trainer en behaal jouw doelen.

€552,-

per maand

Improving You

ADD-ONS

Extra 1-on-1 sessie

 

Extra 1-on-2 sessie

Deel jouw personal training met één vriend(in)

€69 / sessie

 

€15 meerprijs

Sportmassage

€37,50 / 30 min

€ 69,- / 50 min

Yoga

Of neem een strippenkaart

 

Of neem een strippenkaart