1 op 1 trainen
Daniel Makkee

Meet the team

Dit is Daniël Makkee

Small group training
 
“Ik ben Daniël Makkee. Van jongs af aan zit sport in mijn bloed, dat zal iedereen in mijn omgeving beamen.
Mijn passie is begonnen toen ik bij FC Den Bosch begon te voetballen. Ik kwam toen voor het eerst in aanraking met fitness. Sindsdien wist ik wat ik wilde; groot worden in fitness, en heb ik alle stappen ondernomen om beter te worden.
 
Ik ben begonnen met de opleiding Sport en Beweging en mijn specialisme werd Fitness. Vanaf mijn 16e ben ik gaan werken in de fitness en nu 20 jaar verder heb ik natuurlijk ontzettend veel ervaring opgedaan. De perfecte basis voor een eigen sportschool!
 
Bij Improving You merk ik eigenlijk pas echt goed dat fitness een hele sterke specialiteit van me is geworden. Het maakt niet uit of ik small group- of personal trainingen geef. Door mijn kennis en kunde kan ik snel schakelen en door mijn openheid krijg ik goede reacties van de klanten terug. Geen enkel lid is hetzelfde en daarom is communicatie ook zo belangrijk. Ik ben van nature erg gastvrij en sociaal en onder andere daarmee maak ik Improving You een unieke gym; ik ken iedereen bij naam! Volgens mij voelt iedereen zich thuis bij ons en dat maakt mij trots.
 
Mijn periode bij FC Den Bosch zorgt er ook voor dat ik trainingen door ontwikkel. Tevens geef ik elke zondag SPARQ training. SPARQ staat voor Speed, Power, Agility, Reaction en Quickness. Een ideale training voor mensen die hun atletische prestaties willen verbeteren. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij mij achtergrond, maar eerlijk is eerlijk, ik beleef evenveel plezier in alle trainingen die ik geef. De mensen maken dit leuk voor mij!”

Personal Training van Daniël 

Je bent van harte welkom bij Improving You

Benefits

Dit hebben we in huis

Het aanbod van Improving You

Wat past bij jou?
Small Group training

Personal training small group 

Improving You biedt personal training in een small group aan. Dit is een training waarin je samen traint, maar wel op je eigen niveau. Je werkt met een op maat gemaakt schema aan jouw persoonlijke doelen. In een gezellige kleine groep. Leuk om je samen aan te melden, zodat je elkaars stok achter de deur kunt zijn.

Personal training

Personal training

 

Met ons 1 – on – 1 concept krijg je alle aandacht voor de volle 100% voor jezelf. Maatwerk. Samen met jouw coach behaal je jouw doelstellingen in het tempo dat bij jou past. 

Bedrijfstraining

Bedrijfstraining

Sporten met je werk is niet alleen leuk. Het is ook waanzinnig goed voor de teambuilding en teamprestaties. Steeds meer bedrijven zijn al overtuigd van het belang van vitale werknemers. 

Fysiotherapie Utrecht

Fysiotherapie

Ieder lichaam is uniek. Soms ben je herstellend van een blessure en moet je revalideren. Net zo vaak heb je last van een pijntje zonder aanwijsbare reden. Wat de reden ook is, bij onze fysio ben je in goede handen.

Team improving you

Meet the rest of the team

Maak kennis met ons team van ervaren professionals.
Wij zijn er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Succesverhaal

Mensgericht en professionaliteit zijn de eerste woorden die in me opkomen. Dankzij de begeleiding in training en plant based voeding ben ik maar liefst 9 KG afgevallen en veel sterker geworden.

Rilana

Lid sinds 2019