Not your
ordinary gym.

Ons verhaal

Bij Improving You gaan we net een stapje verder

Oprichters Daniel en Fedor zijn gediplomeerde experts in hun vak en hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in de fitnessbranche. Beiden zijn zelf begonnen als sporters in verschillende takken voordat ze in 2016 besloten hun krachten te bundelen en samen het Improving You concept uit te rollen. Samen hebben ze dit sterke concept in de loop der jaren verfijnd. Het motto luidt: begin bij goed, zet je in voor beter en werk keihard voor best.

Benefits

Dit hebben we in huis

Benefits

Dit hebben we in huis

Aanbod

Improving You heeft het allemaal

Personal Group training

Improving You in a group is de manier om sterker, fitter en vitaler te worden. In een kleine groep werk je met een op maat gemaakt schema aan jouw doelen.

Personal training

Met ons 1 – on 1 concept krijg je alle aandacht voor de volle 100% voor jezelf. Samen met jouw coach behaal je jouw doelstellingen.

Bedrijfstraining

Sporten met je werk is niet alleen leuk. Het is ook waanzinnig goed voor de teambuilding en teamprestaties. Steeds meer bedrijven zijn al overtuigd van het belang van vitale werknemers

Fysiotherapie

Ieder lichaam is uniek. Soms ben je herstellend van een blessure en moet je revalideren. Net zo vaak heb je last van een pijntje zonder aanwijsbare reden. Wat de reden ook is, bij onze fysio ben je in goede handen.

Team improving you

Ontmoet het team

Maak kennis met ons team van ervaren professionals. Wij zijn er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Succesverhaal

Mensgericht en professionaliteit zijn de eerste woorden die in me opkomen. Dankzij de begeleiding in training en plant based voeding ben ik maar liefst 9 KG afgevallen en veel sterker geworden.

Rilana

Lid sinds 2019

[weglot_switcher]

[weglot_switcher]