Snel van je
klachten af?

Fysiotherapie Adphys

Welkom bij Adphys - Improving You

Sinds begin 2020 heeft Fysiotherapie Adphys een tweede locatie van hun praktijk. Deze locatie is gevestigd binnen Improving You. Op deze locatie beschikken wij over voldoende behandelruimte en kan daarnaast gebruik gemaakt worden van de uitgebreide trainingsfaciliteiten. Met een team van specialisten in fysiotherapie, manuele therapie en bekkenfysiotherapie bent u snel van uw klachten af.

Onze missie

Dit is waar wij voor staan

Adphys Fysiotherapiecentrum Lombok stelt zich ten doel de beste expertise en kwaliteit fysiotherapie te bieden in Lombok en omgeving. Dat doen we door een combinatie te leveren van algemene én specialistische fysiotherapie.

Kernbegrippen zijn hierin kwaliteit, professionaliteit, toegankelijkheid en respect voor de eigenheid van de patiënten en cliënten. Dat komt tot uiting in behandeling, begeleiding en advisering op maat en heldere, begrijpelijke communicatie.

Ons aanbod

We begeleiden en adviseren iedereen, jong en oud,  bij vragen of klachten over houding en bewegen.

Fysiotherapie in Utrecht

Fysiotherapie

Wij behandelen cliënten met klachten op het gebied van hun dagelijkse beweging. We werken daarbij aan herstel óf het voorkomen van ergere klachten.

Fysiotherapie

Manuele therapie

Wanneer een gewricht slecht kan bewegen, of als dit pijnlijk is, kan manuele therapie uitkomst bieden. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar.

Fysiotherapie voor kinderen

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is bedoeld voor kinderen tot 18 jaar met een beperking in het bewegen of met een motorische achterstand. Het doel hierbij is om het kind beter te laten functioneren

Fysiotherapie Improving You

Bekkenfysiotherapie

Met problemen in het hele gebied van lage rug en bekken, buik en bekkenbodem kunt u naar een bekkenfysiotherapeut. Zowel vrouwen als mannen kunnen last hebben van bekken- en bekkenbodemproblemen.

Fysiotherapie

Haptonomie

Lichamelijke klachten kunnen zich ook voordoen als gevolg van spanningen of stress: een psychische oorzaak. De fysiotherapeut kan ook mensen met deze lichamelijke klachten behandelen.

Fysiotherapie

Arbeidsklachten

Arbeidsgerelateerde klachten zijn klachten die zijn ontstaan door het werk of hierdoor in stand worden gehouden. Naast het behandelen van de klachten is het belangrijk om ook op zoek te gaan naar de oorzaak daarvan.

Fysiotherapie

Hart, vaat en longen

Genezen gaat niet maar behandeling richt zich op het controleren van de symptomen en het voorkomen van longinfecties, die verdere schade aan het longweefsel geven en de longfunctie verder verslechteren.

Fysiotherapie

Oncologie

Deze vorm van fysiotherapie is bedoeld voor patiënten die tijdens of na hun medische behandeling begeleiding en ondersteuning willen. Denk hierbij aan oefeningen, pijndemping en voorlichting.

Fysiotherapie Utrecht

Sportfysiotherapie

Doordat we meer gaan sporten ontstaan er ook meer blessures. Dit is natuurlijk heel vervelend. Voor dergelijke blessures kun je terecht bij de sportfysiotherapeut.

Team improving you

Ontmoet het Adphys-team

Maak kennis met ons team van ervaren professionals.  Wij zijn er om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden.

Succesverhaal

“Mijn pijnlijke knie zorgde er bijna voor dat ik helemaal stopte met trainen. Maar met de fysio van Adphys en een aangepast trainingsadvies, kon ik bij Improving You weer voorzichtig aan de slag. Zonder klachten!”

David Lansdorp

Lid sinds 2016