Welkom bij Improving You Personal Gym

IMPROVING YOU personal gym is geen gewone sportschool. Bij ons train je altijd onder begeleiding. Omdat wij al jaren werkzaam zijn als personal trainer weten we als geen ander dat goede begeleiding essentieel is voor progressie. Bij veel normale sportscholen krijg je een ruimte met apparaten tot je beschikking en mag je je training afwerken.  De oefeningen die je doet bepaal je zelf en je kunt zelf invullen hoe je je training afwerkt.  Eigenlijk vreemd, er wordt namelijk verwacht dat je zelf opeens expert bent op het gebied van training.

 

Wij nemen ons vak als personal trainer erg serieus en hebben jaren ervaring en behoorlijk wat studieuren gemaakt.

Vergelijk het eens met een timmerman die zijn busje met gereedschap voor je deur zet omdat er timmerwerkzaamheden gedaan moeten worden en zegt; veel plezier en zet hem op! Ik kom hem over een uurtje weer ophalen. Zou je dat accepteren?

 

Daarom hebben wij de IMPROVING YOU personal gym bedacht. Wij verwachten van jou helemaal geen expertise op het gebied van training, voeding en lifestyle! Jij maakt gebruik van onze kennis.
We helpen jou om op de meest efficiënte manier je doelen te halen!

Bij IMPROVING YOU personal gym werk je met onze app waar jouw persoonlijk trainingsschema voor je klaar staat. Onze trainers zorgen er voor dat je precies weet wat je moet doen en traint met de juiste intensiteit! Je schema wordt aangepast als je er klaar voor bent om weer een stapje verder te gaan.


In deze app staat er een voedingsplan voor je klaar waardoor je precies kunt bijhouden wat je eet en of je goed bezig bent met de voeding.
Je weegt een keer in de week op onze weegschaal die gekoppeld is aan diezelfde app. Onze coaches kunnen zo je progressie precies in de gaten houden.
Een keer in de maand maak je een afspraak met een van onze voedingscoaches. Daar bespreek je hoe het gaat en kun je al je vragen kwijt Daardoor blijf je betrokken en gemotiveerd.

Even voorstellen…

danielmakkee

Daniël Makkee

Eigenaar & Personal trainer

Schermafbeelding 2019-04-02 om 16.55.40

Fedor Tieleman

Eigenaar & Personal trainer

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke sfeer te creëren. Daarom hebben wij een super gezellige zithoek gemaakt waar je gratis een lekker kopje koffie of thee kunt nemen en in een van onze boeken over voeding en lifestyle te lezen uit onze boekenkast.

 

Bij ons ben je welkom als jezelf en we hopen je binnenkort te leren kennen.

 

Daniel Makkee en Fedor Tieleman

IMPROVING YOU personal gym