All in Personal Training in Utrecht

Ons Personal Training (small Group) lidmaatschap

één op één training

Bij ons is personal training meer dan alleen je trainingschema

Onze naam zegt het al. Wij helpen jou improve. Dankzij onze kennis en expertise begrijpen wij als geen ander dat ieder lichaam en iedere geest uniek is. Daarom zijn al onze trainingsprogramma’s volledig op maat gemaakt. En kijken we wat het beste werkt en past bij jou.

Op zoek naar een personal trainer na je zwangerschap? Wil je de beste squats leren maken voor je billen? Genieten van de vele voordelen van buiten sporten? Of gewoon all round sporten met een persoonlijke fitness coach? Dan zit je bij Improving You goed. 

100% commitment

Samen met jouw personal trainer kijken we waar je op dit moment staat en waar je graag naar toe wilt. Door onze persoonlijk manier van werken is succes gegarandeerd. Wat jouw doel ook is, samen werken we er naar toe.

Doe je dat liever in een groepsles? Ook dat kan. Afhankelijk van het abonnement bieden wij een breed scala aan small group lessen en wij hebben zelfs een eigen Yogastudio!

improve yourself by setting goals

Door een duidelijke doel te bepalen, weten we waar we naar toe werken. Hierdoor blijf je gemotiveerd en behoud je focus, ook op momenten dat het even minder lekker gaat of dat je een keer minder zin hebt.

 

Op een gezonde manier afvallen zonder dat je jezelf uithongert. Bij ons gaat het altijd om de lange termijn. Dus geen crash diëten maar duurzaam gezond eten en bewegen onder goede begeleiding. Dit zorgt voor blijvend resultaat.

Verhoog je spiermassa, verbeter je conditie en wordt sterker en fitter. Dit resulteert niet alleen in een mooi lichaam maar zorgt ook voor een heldere geest.

Leef je mooiste leven en voel je krachtiger en energieker als ooit tevoren. Door je nieuwe lifestyle kun je straks de hele wereld aan.

Ben je zelf al goed op weg? Wij helpen je om jouw positieve lifestyle vast te houden. Dit doen we door je te motiveren, assisteren en inspireren.

Onze werkwijze

1

Eerste kennismaking

Zodra jij ons contactformulier hebt ingevuld, bellen we jou om een rustig intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en stellen we samen een doel vast. Dit wordt de stip aan de horizon waar we naartoe gaan werken.

2

Persoonlijk plan opstellen

Na de intake weten onze personal trainers precies waar je op dit moment staat en waar je naartoe wilt. Zij stellen een op maat gemaakt trainingsschema en voedingsschema voor jou op. Volledig afgestemd aan jouw ritme en niveau, zodat het makkelijk vol te houden is.

3

Periodieke metingen

Aan de hand van periodieke metingen stellen we vast of het de goede kant op gaat qua resultaten. Zodra de gewenste doelen zijn behaald, stellen we nieuwe doelen op. Zo blijf je gemotiveerd om jouw nieuwe lifestyle voort te zetten en vol te houden. 

4

Gegarandeerd resultaat

Je bent al een tijdje lekker bezig en je voelt je energieker, fitter, sterker en vitaler. Je bent blij dat je de stap hebt gezet en de uitdaging met ons bent aangegaan. Want één ding kunnen we je beloven. Trainen bij Improving You betekent gegarandeerd resultaat!

Onze app

24/7 toegang tot jouw persoonlijk schema en resultaten

Onze app is de basis voor alles wat te maken heeft met jouw reis naar transformatie. Al jouw doelen en resultaten worden hierin gezet en kun je altijd bekijken. Daarnaast vind je jouw op maat gemaakte trainingsschema’s en voedingsschema in de app terug. Verder gebruik je de app om op een gemakkelijke manier trainingen in te plannen en of te wijzigen.

Heb je vragen? Stel ze via de app aan onze personal trainers en krijg direct antwoord. Of check onze community voor support van andere super gemotiveerde leden. Dankzij het nieuwsbulletin ben je bovendien altijd op de hoogte van alle gebeurtenissen binnen Improving You.

Improving You app

Download hier de laatste versie van onze app

Download hier de laatste versie van onze app

improving you app

Succesverhaal

Als je me een half jaar geleden had verteld dat ik van dit soort trainingen zou genieten dan had ik je echt uitgelachen. Ik was ontzettend zwaar geworden, had een slechte conditie en zat niet lekker in mijn vel. Ik ben heel trots op mezelf vanwege alles dat ik het afgelopen half jaar heb bereikt en dankbaar voor de aandacht en goede adviezen van het team.

Carolien

Lid sinds 2020