SPORTMASSAGE
We help improving you

Sportmassage bij Improving You

Wil jij sterker en fitter worden, maar heb je een blessure of merk je dat je spieren overbelast zijn?

 

Een sportmassage is een massage die vooral gericht is op het herstel van het lichaam na een sportprestatie. Om deze reden is een sportmassage gericht op het afvoeren van afvalstoffen en het aanvoeren van bouwstoffen naar de spieren. De massage werkt verwarmend, maar ook ontspannend.

 

Voorkom blessures en overbelasting

Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning.

 

Een stevige massage

We krijgen regelmatig de vraag of een sportmassage pijnlijk is? Jazeker, soms wel… maar we luisteren goed naar het lichaam en blijven onder het punt waar je spieren weerstand gaan bieden. Daarom noemen we het liever ook niet pijnlijk. Een sportmassage is wel een zeer stevige massage, als dat nodig is.

 

Hoe vaak is een massage nodig?

Sporters die zwaar trainen of intensieve workouts doen, komen bij voorkeur één tot twee keer per week. Zo kunnen zij de flexibiliteit en conditie van hun spieren op peil houden. In tijden van minder intensieve training of recreatief sporten is elke drie à vier weken voldoende.

 

Ben je nieuwsgierig naar onze masseurs?

Boek je afspraak makkelijk via het afsprakenrooster in onze app. Ben je (nog) geen Improving You-lid, dan kun je gebruik maken van onderstaand afsprakenrooster.

 

Onze masseurs zijn allen gediplomeerd en weten dus heel goed hoe ze jouw ‘probleem’ moeten benaderen. Ook wij willen dat je goed herstelt en weer kunt doen wat we zo graag doen; IMPROVE!

 

sporten bij improving you
Sportmassage bij Improving You Utrecht

Succesverhaal

Heel blij dat ik bij Improving You terecht ben gekomen. De sfeer is fantastisch net als de begeleiding. Samen stellen we persoonlijke doelen waarbij je telkens wordt uitgedaagd om een niveautje hoger te komen.

Chantal

Lid sinds 2020